Fostul antrenor al Simonei Halep a luat o decizie RADICALĂ: "Nu mai vreau..."

| 24 iun, 09:36

Simona Halep a fost foarte deranjată de afirmaţiile făcute de Nicuşor Ene, primul ei antrenor, despre presupuse discuţii pe care sportiva le-ar avea cu un psiholog.

Nicusor Ene a fost contactat de familia Halep, care i-a reprosat ca vorbeste prea mult despre Simona. In urma discutiei, Ene a anuntat ca nu vrea sa mai vorbeasca vreodata despre Simona Halep.

"Nu mai vreau sa vorbesc pentru ca mi-am pus in cap toata familia Halep. M-au sunat si e mai bine sa nu mai vorbesc. Nu vreau sa mai spun nimic", a declarat Nicusor Ene pentru ziare.com.

Nicusor Ene a mai mentionat ca nu a facut declaratiile care au deranjat-o pe Simona Halep, iar spusele i-au fost rastalmacite de un tabloid. Ene a pregatit-o pe Simona Halep in perioada junioratului, fiind primul antrenor din cariera sportivei.

Simona Halep va participa, saptamana viitoare, la turneul de Wimbledon, la care anul trecut a ajuns pana in semifinale.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 iun, 09:40
Luiza Popa
comisarul.ro
/Ghiţă urmează să fie audiat miercuri la DNA Parhova. Procurorii ar urma să formuleze şi o cerere de încuviinţare a reţinerii şi arestării către Camera Deputaţilor. Va fi pus sechestru inclusiv pe bunurile firmei care administrează postul de televiziune România TV.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ