Cine este noul iubit MISTERIOS al Simonei Halep

| 18 iun, 13:50

Presa de la noi a speculat că Simona Halep ar avea o relaţie cu fiul lui Teia Sponte, apropiatul lui Gigi Becali. Numărul 3 WTA a pus capăt acestor zvonuri, afirmând de curând că nu s-a iubit niciodată cu Costa Sponte.

Iubitul Simonei Halep este un tânăr de 26 de ani în compania căruia tenismena a fost surprinsă destul de des.

Sorin Marin a terminat liceul printre primii din generaţia lui, iar de curând a absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Relaţii Economice, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: UMILITOR! Ilie Năstase, despre un meci demonstrativ cu Simona Halep: Nu mă interesează!

Luna iunie este extrem de încărcată, iar Sorin Marin este nevoit să se împartă între lucrarea de dizertaţie pe care trebuie să o prezinte şi relaţia cu Simona Halep, care se află acum sub lupa presei.

Mai mult decât atât, când nu se află în turneele campioanei noastre, Sorin se ocupă de afacerea lui, fiind proprietarul unui site care furnizează accesorii medicale.

Vezi mai multe poze pe spynews.ro

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 iun, 12:45
MARIA
Castiguri sigure, cu cel mai puternic sistem! Va prezentam in premiera absoluta un sistem profitabil pentru toti cei care vor sa castige sigur mai multi bani, in timpul liber, fără obligatii, cu incepere imediata. Lucrati confortabil, acasa. Timpul de lucru este la alegere. Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ