UMILITOR! Ilie Năstase, despre un meci demonstrativ cu Simona Halep: Nu mă interesează!

| 18 iun, 10:34
Ilie Năstase, fostul număr 1 mondial din anii ‘70, a fost invitat de Simona Halep să facă pereche la un meci demonstrativ, dar fostul mare sportiv a refuzat-o pe tânăra de 24 de ani.

Simona Halep şi-a manifestat, zilele trecute, dorinţa de a juca un meci demonstrativ de dublu-mixt alături de Ilie Năstase. "Dacă aş juca un meci demonstrativ la dublu şi aş putea să îmi aleg partenerul, acesta ar fi Ilie Năstase, pentru că suntem amândoi din România şi pentru că a fost primul număr 1 mondial din tenis. Aş vrea să fac echipă cu el!", a spus Halep într-un interviu acordat celor de la "Outside the Ball", scrie ziarulring.

Citește și:  Marele Ilie Năstase a ajuns la spital. Care e motivul

Complimentul însă nu l-a emoţionat foarte tare pe fostul mare tenismen român "Nu mă interesează că vrea Simona Halep să joace la dublu cu mine. Acum sunt operat şi oricum nu am voie să fac efort. Nu asta e grija mea acum. Foarte bine că îmi face complimente. Ea a zis, dar eu nu vreau să comentez", a spus "Nasty" pentru "ring". Mai multe săptămâni de pauză Ilie Năstase a fost operat, săptămâna trecută, la o clinică din Bucureşti, după ce a acuzat probleme în zona inghinală. Până la recuperarea completă, “Nasty” nu mai are voie să joace în meciurile demonstrative de tenis cel puţin şase săptămâni. "Sunt foarte bine după operaţie şi mă refac. Am nevoie de câteva săptămâni ca să fiu din nou sănătos", a mai spus fostul număr 1 din clasamentul mondial ATP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 11:22
Sorin
articol
Este mare păcat că abordați subiecte legate de Simona Halep în acest fel, ori o faceți intenționat, ori nu, dar nu aveți nicio scuză. Am mai citit și articolul cu privire la ce ar fi fost publicat prin SUA, acele poze trucate, după cum spuneați. Ar trebui să luați atitudine și să o apărați pe Simona, nu să îi murdăriți imaginea. Se pare că nu neintenționat. Altfel nu înțeleg de ce insistați pe astfel de subiecte. Dacă un mare sportiv american era în astfel de situații concetățenii lui săreau imediat să îl apere și să îl sprijine. Voi vă comportați în mod rușinos.
18 iun, 11:27
kappa
corect, nu stiu daca o faceti intentionat sau nu, dar ar trebui sa va abtineti de la cancanurile astea, aveti destule subiecte bune despre Simona !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ