Adversar SURPRIZĂ pentru Simona Halep la Birmingham 2015

| 15 iun, 21:51

Simona Halep o va avea ca adversară pe britanica Naomi Broady în meciul său de debut la turneul feminin de tenis de la Birmingham (Anglia), dotat cu premii totale în valoare de 665.900 dolari.

Halep, a treia jucătoare a lumii şi principala favorită a acestei competiţii pe iarbă, este calificată direct în turul secund, în timp ce Broady, ocupanta locul 224 WTA, a trecut în primul tur, cu 6-3, 6-4, de croata Ajla Tomljanovic (79 WTA), într-o partidă disputată luni. 

Pe tabloul principal al turneului de la Birmingham se mai află două românce, Irina Begu (29 WTA) şi Monica Niculescu (61 WTA). Begu, a 14-a favorită, va juca în runda inaugurală cu Daniela Hantuchova (Slovacia), locul 72 WTA, pe care o va înfrunta în premieră, în timp ce Niculescu o va întâlni pe a 10-a favorită, Barbora Zahlavova-Strycova (Cehia), numărul 22 WTA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ