Simona Halep, în continuare pe locul al treilea în clasamentul WTA

| 22 iun, 10:13

Românca Simona Halep este în continuare pe locul al treilea în clasamentul celor mai bune jucătoare profesioniste de tenis din lume (WTA), dat publicității luni.

Halep este devansată de americanca Serena Williams și de cehoaica Petra Kvitova, care păstrează un avans de 670 de puncte. Pe locul patru, la 250 de puncte de Halep, se află rusoaica Maria Șarapova.

În top 100 se mai află patru românce, Irina Begu, care staționează pe locul 30, Monica Niculescu, ajunsă pe 46, după un salt de trei poziții, Alexandra Dulgheru, care a urcat două trepte și este acum pe 59, și Andreea Mitu, care a urcat un loc și se află pe 70.

La dublu, Monica Niculescu se menține pe locul 52. Raluca Olaru a reușit un salt de cinci locuri după titlul ITF de la Ilkley, iar Irina Begu se află în continuare pe 56.

În ierarhia Road to Singapore, pentru Turneul Campioanelor, Serena Williams conduce detașat, urmată de Simona Halep, care are un avans de 174 de puncte față de Șarapova (locul 3).

Situația este neschimbată și în clasamentul încasărilor din circuitul WTA în acest an, cu Williams pe primul loc, cu 6,1 milioane dolari, urmată de Șarapova, 2,5 milioane, și Halep, 2,2 milioane, etc.

 

Clasamentul WTA la simplu

 

1 (1). Serena Williams (SUA) 11.291 puncte

 

2 (2). Petra Kvitova (Cehia) 6.870

 

3 (3). Simona Halep 6.200

 

4 (4). Maria Șarapova (Rusia) 5.950

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ