Apple pregăteşte un nou gadget cu care vrea să scrie ISTORIE

| 30 apr, 2014

Apple a inceput productia iWatch, primul sau ceas inteligent, gadget cu care spera sa lanseze o noua revolutie in industria IT&C, asa cum a facut-o cu iPod, iPhone si iPad. Ceasul inteligent urmeaza sa fie lansat, cel mai probabil, in luna septembrie.

Potrivit China Times, care citeaza surse din cadrul firmelor care asigura componentele, Apple a dat deja unda verde pentru productia acestora, printre care si modulul SiP (system-in-a-package), cel care contine procesorul, memoria DRAM si spatiul de stocare Flash.

Sursele au confirmat, de asemenea, ca iWatch va fi lansat in a doua parte a anului si ca, intr-o prima faza, vor fi produse 3 milioane de ceasuri, urmand ca ulterior productia sa creasca la 14-15 milioane in trimestrul al III-lea.

Economic Daily News relata, anterior, ca Apple se asteapta la o cerere masiva pentru primul sau ceas inteligent, iWatch, motiv pentru care pregateste un stoc de 65 de milioane de iWatch. Ceasurile ar urma sa fie realizate de producatorul taiwanez Quanta Computer.

iWatch va avea un ecran acoperit cu safir, o alternativa la deja clasicul Gorilla Glass. Restul informatiilor prezentate de chinezi le stiam deja de multa vreme.Apple vrea sa doteze ceasul cu cele mai noi tehnologii, de la ecranul OLED la activarea prin amprenta.

Potrivit expertului Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities, ceasul cu care Apple spera sa declanseze o noua revolutie in materie va veni, printre altele, cu un ecran de 1.5- 2-inchi, acelasi de pe noul iPod Nano si un senzor biometric, dezvoltat de Authen Tec, companie cumparata anul trecut de Apple.

Senzorul va permite activarea ceasului prin amprenta, iar in jurul acestuia vor fi dezvoltate aplicatii controlate prin touch.

Ceasul inteligent Apple ar uma sa aiba, de asemenea, o facilitate care il va diferentia fata de concurenta – se va incarca fara niciun cablu, de la un metru distanta de priza.

Mai multe, pe gadgetreport.ro.

Tag-uri: Apple, gadget, iWatch
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ