Arad: La Săvârșin va fi oficiată duminică o slujbă religioasă în memoria Reginei Ana

| 07 aug, 12:44

În biserica ortodoxă din comuna Săvârșin, județul Arad, va fi oficiată duminică o slujbă religioasă în memoria Reginei Ana, care a murit pe 1 august.

Slujba va fi oficiată în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu de către Arhiepiscopul Aradului, Timotei Seviciu, împreună cu preotul paroh Dorin Călin Mădăluță.

Principesa Margareta și Principele Radu se află de vineri seară la Săvârșin, reveniți din Elveția, unde au fost alături de Regina Ana în ultimele sale clipe de viață.

După cum a declarat pentru AGERPRES părintele Mădăluță, slujba comemorativă de duminică va începe în jurul orei 11,45, după Sfânta Liturghie.

În biserica ortodoxă din Săvârșin au mai fost oficiate, în această săptămână, slujbe religioase pentru pomenirea Reginei Ana.

Potrivit părintelui Dorin Călin Mădăluță, clopotele vor bate la biserica ortodoxă din Săvârșin de trei ori pe zi, dimineața, la prânz și seara, până în data de 13 august, când vor avea loc funeraliile Reginei Ana.

Tag-uri: Arad, regina ana, Savarsin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ