Se caută un avion prăbuşit în Ilfov. Nu s-a găsit nimic

| 21 iul, 2014

INCIDENT AVIATIC. Un bărbat a sunat, luni seară, la 112 şi a informat că un avion ultrauşor s-a prăbuşit pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie din judeţul Ilfov, la faţa locului deplasându-se echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Bărbatul a fost sunat înapoi de cei de la 112 şi le-a spus acestora că nu mai ştie exact ce a văzut, nefiind sigur dacă era vorba despre un avion sau despre altceva.

INCIDENT AVIATIC. "Echipajele de intervenţie care s-au deplasat de urgenţă la locul unde ar fi căzut avionul nu au găsit nimic, astfel că bărbatul care a sunat la 112 a fost sunat înapoi şi a spus că acum nu mai este sigur ce a văzut, respectiv dacă a văzut un avion sau altceva", au declarat reprezentanţii SMURD.

Bărbatul anunţase iniţial la 112, luni seară, că a văzut un avion de mici dimensiuni, de culoare albă, din care ieşea fum şi care s-ar fi prăbuşit.

Echipaje de la ISU Ilfov şi SMURD s-au deplasat de urgenţă pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie, unde ar fi căzut avionul.

Un bărbat a sunat la 112 şi a informat că un avion ultrauşor s-a prăbuşit, luni seară, pe un câmp din zona comunei 1 Decembrie din judeţul Ilfov, la faţa locului deplasându-se echipaje de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ