Avocatul ELENEI UDREA: I-am demolat pe toţi!

| 19 mar, 17:58

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a făcut o serie de precizări despre cum a decurs confruntarea dintre fosta șefă a PMP și cei patru denunțători ai acesteia, Anamaria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia, Adrian Gărdean și Ștefan Lungu.

Striblea a precizat că toate acuzațiile procurorilor DNA se infirmă după această confruntare, având în vedere că denunțătorii Elenei Udrea nu au putut să explice niciuna din acuzațiile făcute la adresa fostului ministru.

”Confruntarile au demontat acuzatiile procurorilor. S-a demonstrat ca tot ce s-a spus pana acum in spatiul public sunt doar impresii, pareri, artificii ai acuzatilor din dosar. Am fost curiosi sa aflam cand domnul Nastasia s-a intalnit cu domnul Gardean.

Am intrebat ora la care s-a intamplat, a raspuns „Nu-mi aduc aminte”, am intrebat daca s-a petrecut in prima parte a zilei, la pranz, sau seara, a raspuns „Nu-mi aduc aminte”, am intrebat cum arata geanta, a raspuns ca era de culoare inchisa, am intrebat daca era sport, rucsac .

„Doar am inmanat-o”, asta e acuzatia de luare de mita. Singura concluzie e ca domnul Nastasia stie despre 900 000 de euo doar de la domnul Gardean. Va spun ce s-a raspuns. Doamna Topoliceanu a infirmat teza ca s-ar fi platit din banii domnului Breazu, bani obtinuti din lucruri ilicite. A fost o intalnire decenta ca intre doua persoane care se afla in fata autoritatilor si dau declaratii. Nu e simplu sa parcurgi aproape 8 ore de confruntari in aceasi zi in conditia in care doamna Udrea a fost piesa principala. Pot sa va spun ca au fost adresate sute de intrebari si cateva au fost respinse.

A existat o pauza, da. Domnul Lungu a spus pe sleau ca doamna Udrea n-a avut cunostinta ca el facea anumite plati pentru partidul democrat. Domnul Gardean i-a remis domnului Nastasia o geantaa care ar fi continut 900 000 de euro care nu ar fi fost adresata doamnei Udrea si ca ea n-a avut habar. Domnul Lungu a spus ca doamna Udrea nu i-a cerut sa faca nicio plata in favoarea ei si nici nu a stiut acest lucru. Au stat foarte aproape unul de altul, pot sa va spun cu fermitate ca nu doamna Udrea si-a ascuns privirea.”, a precizat avocatul Marius Striblea la ieșirea din sediul DNA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 20:41
liviuioan
--BASESCU INSTINCT--
Suspectii de serviciu--au plecat cu apa din lac acasa, ca sa stearga urmele . La audieri se spera ca MINUNEA , sa ofere indicii rezonabile cum a fost posibila aceasta operatiune . Ceva cu o flota si ce flota .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ