Băieţel de 4 ani, în comă la spital, după ce tatăl l-a trântit cu capul de o bordură

| 20 mar, 2014

Caz cutremurător la Iaşi! Un băieţel de patru ani a ajuns în comă la spital, după ce tatăl l-a trântit cu capul de o bordură. Incidentul a avut loc pe fondul certurilor dintre părinţi, iar bărbatul s-a răzbunat pe copil. Tatăl riscă să ajungă la închisoare şi să fie decăzut din drepturile părinteşti.

Scandalul a pornit după ce bărbatul de 33 de ani şi-a găsit soţia în casă cu un vecin. Femeia a încercat să fugă de acasă. Nervos, bărbatul şi-a luat copilul de patru ani şi a fugit după ea. După certuri în stradă, tatăl şi-a trântit copilul, care s-a lovit cu capul de o bordură.

Băieţelul a fost dus direct la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, în comă de gradul trei. Medicii au decis să-l opereze de urgenţă. Acum, copilul a fost transferat la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi.

Poliţia a deschis o anchetă şi a sesizat şi Direcţia de Asistenţă Socială. Familia mai are un copil de doi ani şi jumătate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ