Bărbatul care a ucis un taximetrist în Berceni, prins de poliţişti după aproape 4 ani

| 22 ian, 17:41

Un bărbat de 31 de ani a fost prins vineri de poliţişti, la aproape patru ani după ce a înjunghiat un taximetrist în cartierul Berceni, potrivit Agerpres.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus vineri punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului, în vârstă de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, informează un comunicat al PTB . 

Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în data de 4 octombrie 2011, în jurul orelor 13,20, într-un taxi, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit victimei, în zonele cervicală şi toracică, provocând moartea acesteia în urma leziunilor suferite. 

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii, Unităţii Teritoriale de Analiza Informaţiilor, Institutului Naţional de Criminalistică şi Serviciului Criminalistic din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. 

În ziua de 4 octombrie 2011, în jurul orei 13,20, pe bulevardul Obregia din sectorul 4, un taximetrist în vârstă de 59 de ani a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în propriul autoturism. 

"Pe parcursul urmăririi penale efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, procurorii criminalişti din cadrul PTB şi ofiţerii de poliţie din cadrul DBPMB - Serviciul Omoruri au audiat numeroase persoane (peste o sută), în vederea identificării autorului faptei", se arată în comunicat. 

Totodată, pe lângă alte activităţi specifice, au fost vizionate imaginile surprinse de zeci de camere de supraveghere în vederea reconstituirii traseului urmat de victimă, de la ultimul punct în care i-a fost observată prezenţa (Piaţa Obor) până la locul faptei. 

În plus, au fost verificate numeroase informaţii în legătură cu posibilul agresor, furnizate inclusiv prin intermediul mass-media, cazul fiind unul intens mediatizat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ