Bărbatul care a VIOLAT o jurnalistă în 2013, condamnat la 13 ani şi patru luni de închisoare

| 13 feb, 14:45

Bărbatul care a violat o jurnalistă în anul 2013, în zona lacului Floreasca din București, a fost încarcerat, fiind condamnat definitiv la 13 ani şi patru luni de închisoare, informează B1TV.

El  urmează să execute şi 1.242 de zile dintr-o altă condamnare, tot pentru viol.

Ninel Mogoşeanu a fost ridicat de polițiști de la o adresă din Capitală, ulterior fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va sta în perioada de carantină. Apoi se va stabili unitatea de detenţie în care va executa pedeapsa.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Ninel Mogoşeanu la câte zece ani de închisoare pentru viol şi lipsire de libertate în mod ilegal, la care a adăugat o treime din totalul unei alte pedepse, de 11 ani, pe care Mogoşeanu a primit-o tot pentru viol. Astfel, Ninel Mogoşeanu va executa 13 ani şi patru luni de închisoare.

Instanţa a mai decis ca, pe o perioadă de cinci ani după ce va ieşi din închisoare, Mogoşeanu să nu comunice cu victima, direct sau indirect, şi nici să se apropia la mai puţin de 100 de metri de locuinţa sau locul de muncă al tinerei.

Pe 10 septembrie 2013, bărbatul a acostat o jurnalistă, în zona Dorobanţi - Perla, şi i-a cerut să îl urmeze pe Calea Floreasca, după ce a ameninţat-o cu un cuţit.

În momentul în care au ajuns în zona lacului Floreasca, sub ameninţarea cuţitului, aceasta a fost supusă unor acte de perversiune sexuală, arăta atunci Poliţia Capitalei.

Ninel Mogoşeanu a fost prins în 16 septembrie 2013, după ce a încercat să o violeze pe secretara unei universităţi din Bucureşti.

 

Citeşte şi: Fost vicepreşedinte PDL, ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ. Despre CINE este vorba

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ