Bărbatul care ar putea fi primul "trilionar" din lume

| 08 mai, 2014

Dupa ce a infiintat cea mai populara companie de software din lume si si-a propus sa vindece malaria, Bill Gates si-ar mai putea adauga un rand in CV-ul impresionant. Ar putea deveni primul trilionar al planetei.

Analistii financiari prezic ca este numai o problema de timp pana cand vom vedea miliardarii in dolari deveniti trilionari. Mai precis, detinatorii a un milion de milioane de dolari.

Potrivit avocatului american specializat in probleme de fiscalitate, Bob Lord, primii trilionari ar putea aparea in urmatorii 25 de ani.

"Predictia mea este ca 2039 este data cea mai probabila ca sa depasim acest prag", a declarat acesta pentru The Telegraph, preluat de Australia News.

Iar Bill Gates are toate sansele sa fie primul care intra in acest club select, avand in vedere ca este in prezent cea mai bogata persoana din lume, cu o avere de 79,5 miliarde de dolari.

Carlos Slim si Warren Buffett, ale caror averi sunt estimate la 67,3, respectiv 64,8 miliarde de dolari, se afla si ei in cursa, desi, conform Australia News, varsta mai inaintata a lui Buffett, care are 83 de ani, ar putea fi un impediment.

La randul sau, gigantul bancar Credit Suisse estimeaza ca in urmatoarele doua generatii vor exista pana la 11 trilionari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ