VIDEO Cum arată prezervativul viitorului. Proiectul, finanţat de Bill Gates

| 23 iun, 2014

O mare parte dintre cupluri evita sa foloseasca prezervativul, spunand ca acesta diminueaza placerea sexuala. Acest motiv va deveni de domeniul trecutului. Oamenii de stiinta australieni lucreaza la o noua generatie de prezervative care va inlocui latexul cu un alt material, care imita pielea umana, dar care este la fel de rezistent.

Un grup de cercetatori de la Universitatea Wollongong, din Australia, lucreaza in prezent la o noua generatie de prezervative.

„Materialul pe care il folosim in noua generatie de prezervative este unul inovator. Vrem sa inlocuim latexul (nr. materialul din care sunt facute prezervativele) cu un nou material care are o textura usoara si care este asemanator pielea nu doar ca aspect, ci si ca textura”, a spus dr. Robert Gorkin.

In prezent, echipa de oameni de stiinta din Australia testeaza materialul din care va fi facuta noua generatie de prezervative, noteaza site-ul upworthy. com. Ii testeaza elasticitatea, dar si cat de sigur este la intindere.

„Ne dorim ca noua generatie de prezervative sa ofere nu doar placere, ci si singuranta impotriva bolilor cu transmitere sexuala sau a unei sarcini nedorite”, a mai punctat dr. Gorkin.

Potrivit sursei citate, studiul realizat de cercetatorii de la Universitatea Wollongong este finantat de Fundatia Bill si Melinda Gates, dupa ce oamenii de stiinta australieni au castigat un concurs ce avea ca tema un proiect de dezvoltare a noii generatii de prezervative.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ