Băsescu: 21 de ani cât am lucrat împreună nu se şterg din cauza opiniilor politice

| 16 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a spus, duminică, după înmormântarea tatălui liderului PDL, Vasile Blaga, că a mers la Petrileni pentru că aşa i s-a părut "frumos", iar 21 de ani cât a lucrat împreună cu preşedintele democrat-liberal nu se pot şterge din cauza opiniilor politice diferite.

Preşedintele Traian Băsescu a spus că a mers la Petrileni, judeţul Bihor, unde a avut loc înmormântarea tatălui liderului PDL,Vasile Blaga, pentru că aşa i s-a părut "frumos" şi pentru că şi acesta a fost la înmormîntarea mamei sale, transmite Mediafax.

"Aşa e frumos, şi el a venit când au murit părinţii mei, şi când a murit mama, şi când a murit tata. Ne ducem unii la alţii, că aşa-i viaţa, chiar dacă avem păreri politice puţin diferite, 21 de ani cât am lucrat împreună nu se şterg doar pentru că ai o părere diferită în politică. În orice caz, a fost impresionantă slujba, emoţionantă", a spus Băsescu.

"Vasile, e neschimbat, e ca atunci când l-am cunoscut (referindu-se la Antim Blaga". Am mai vorbit şi apoi a mers lângă mama şi s-a ocupat de mama", a relatat Vasile Blaga.

Înmormântarea tatălui lui Vasile Blaga s-a încheiat, mulţi participanţi mergând la pomana care are loc în sala de sport din Petrileni.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, duminică la prânz, la Petrileni, judeţul Bihor, fiind aşteptat la aeroportul din Oradea de primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Cei doi au mers la Petrileni, în casa părinţilor lui Vasile Blaga, unde au asistat la slujba religioasă, apoi au plecat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ