Băsescu a trimis ministrului Justiţiei cererea de urmărire penală pentru Cristian David

| 27 feb, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a transmis joi ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, cererea de urmărire penală pentru Cristian David, fost ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.

Cristian David, până ieri ministrul liberal pentru românii de pretutindeni, este urmărit penal de DNA pentru că ar fi încercat să ascundă 60.000 euro în declaraţia de avere. David e acuzat "că a consemnat în fals, la rubrica venituri din alte surse, primirea a 60.000 euro, cu titlu de restituire împrumut, de la mama sa", potrivit unui comunicat al DNA.

Senatorul Cristian David se află printre susţinătorii lui Călin Popescu Tăriceanu, în demersul acestuia de a discuta cu premierul Victor Ponta pentru continuarea în formula USL, cei doi numărându-se printre cei care au votat împotriva ruperii Uniunii, au declarat surse politice pentru Mediafax.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ