Băsescu confirmă că merge de la Vilnius la Chişinău

| 29 noi, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a confirmat vineri că merge de la Vilnius, unde a participat la Summitul Parteneriatului Estic, la Chişinău, afirmând că este o oportunitate pentru a-i felicita pe cetăţenii Republicii Moldova pentru parafarea Acordului de Asociere cu UE.

'Trec şi pe la Chişinău pentru o discuţie cu preşedintele Republicii Moldova. Acum plecăm, da! Facem o escală la Chişinău înainte de Bucureşti, dar şi pentru că astăzi Ambasada României de la Chişinău organizează sărbătorirea Zilei Naţionale. Vor fi peste 1.000 de invitaţi şi este o bună oportunitate să mergem să-i felicităm pe moldoveni la ei acasă şi să le spunem că-i aşteptăm cu drag în UE, dar nu-i aşteptăm pasiv. Îi ajutăm, atât cât putem să avanseze pe acest drum', a afirmat Traian Băsescu, întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă delegaţia României merge la Chişinău pentru a sărbători parafarea Acordului de Asociere cu UE.

Surse guvernamentale de la Chişinău declaraseră pentru Agerpress că vineri şeful statului român este aşteptat în Republica Moldova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ