Băsescu – dacă criteriul erau plângerile penale, nu era nici președinte de bloc

| 29 aug, 2014

Traian Băsescu ameninţă. Președintele Traian Băsescu aruncă din nou pe scena politică cu amenințări la adresa celor ce vor să ocupe o funcție publică. Șeful statului a făcut din numirea lui Darius Vâlcov, ca ministru al Bugetului în cabinetul Ponta, un scenariu negru al urmăririlor penale la Direcția Națională Anticorupție!

Traian Băsescu ameninţă. Darius Vâlcov ar fi trebuit să depună miercuri jurământul din postura de ministru al Bugetului, la Palatul Cotroceni. Numai că din cauza lui Traian Băsescu, acesta supărat fiind că premierul Victor Ponta nu a mai putut ajunge la întâlnire, a anulat ceremonia de învestire în funcție a viitorului ministru.

Mai mult, Traian Băsescu a început să aducă grave amenințări la adresa fostului primar al Slatinei. Președintele a declarat că pe numele lui Vâlcov există câteva dosare penale, ce ar putea constitui imediat subiectul unor cercetări efectuate de căte DNA.

Declarație a șefului statului ce a fost repede imprimată și difuzată mai departe. Liberalul Mihăiță Calimente a aruncat bomba la postul de televiziune B1 „E posibil ca Darius Vâlcov să nu mai ajungă să depună jurământul pentru că ar putea ajunge la DNA!”.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Nu se va desfăşura ceremonia de învestire decât în prezenţa premierului, când va avea timp

Și astfel, mașinăria amenințărilor făcute de către Președinte Traian Băsescu cu un nou val de dosare penale și percheziții efectuate de către DNA, pentru ca ulterior informația să fie preluată de caracatița sa protectoare, funcționează ca pe roate.

Traian Băsescu scandal. Doar că din toată această situație ridicolă creată de către Traian Băsescu, șeful statului nu a reușit decât să facă un nou scandal marca Președintele Traian Băsescu și să tragă de timp până când Darius Vâlcov va depune jurământul la Palatul Cotroceni.

Lucru care de altfel s-a și întâmplat– Președintele l-a numit în cele din urmă pe Darius Vâlcov în funcția de ministru al Bugetului al României, dar nu însă fără ca acesta să îi mai arunce încă o avertizare lui Vâlcov. Șeful statului i-a mai spus noului ministru că, dacă va considera vreodată necesar să îl consulte, să o facă, pentru că în mod cert va avea ce afla de la el.

Citeşte şi: Pe Băsescu îl ajung din urmă păcatele trecutului

Totodată, la acest val de amenințări cu dosare penale din partea Președintelui a avut o reacție corectă purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, care a comentat declarația lui Traian Băsescu. „Traian Băsescu are dreptate când spune că dânsul este obișnuit cu dosarele penale. Pe mine mă îngrijorează această amenințare permanentă: cum vrea cineva să ocupe o funcție publică, aflăm că e urmărit penal”, a declarat Șova la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ