Băsescu: Până când justiţia va lua o decizie definitivă în cazul lui Victor Ponta, eu îl consider nevinovat

| 22 iun, 08:20

Traian Băsescu a declarat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că până în momentul în care justiţia va lua o decizie definitivă în cazul lui Victor Ponta, el îl consideră nevinovat pe premier.

"Cred că și-a luat un termn un respiro și așa cum în situația dificilă în care se află ca prim-ministru astăzi a anunțat alte măsuri populiste. Cred că este departe un om pe picior de plecare. Ponta a avut trei posibilități: să demisoneze imediat ce a fost trimisă hârtia de la Miniterul Justiției către Parlament, al doilea moment a fost ziua votului când s-a solicitat și se pare că a ales cea mai proastă variantă, aceea de a tergiversa lucrurile. Mai avea o variantă să spună clar: sunt nevinovat îmi asum mandatul", a afirmat fostul președinte.

Moderatorul emisiunii i-a replicat lui Traian Băsescu faptul că anul trecut a făcut o declarație prin care a atins cazul recent al premierului Victor Ponta de la DNA.

"Nu vorbeam de afacerea pe care a făcut-o, eu vorbesc de chestiunea cu Șova. Aveam informații atunci. Mă refer la modul cum se interpretează conflictul de interese. Mai trebuie lămurite două chestiuni:  Definit foarte clar ce înseamnă conflict de interese și al doilea abuzul în serviciu. Să se lămurească până unde se poate merge cu acestea. Cred că trebuie o definiție clară. Legile sunt proaste. Până acum la chestiunea cu Ponta nu mi-am pus problema cu conflictul de interese”, a precizat Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ