Băsescu: Pot să consult Bugetul de stat până pe 29 decembrie. Bugetul asigurărilor îl promulg când soseşte

| 05 dec, 2013

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi că Bugetul de stat pentru 2014 nu a sosit încă la Administraţia Prezidenţială pentru promulgare, că se aşteaptă să primească legea luni şi că o poate analiza, înainte de a lua o decizie, până pe 29 decembrie. În schimb, şeful statului a declarat că va promulga bugetul asigurărilor sociale în aceeaşi zi în care îl va primi, pentru că nu are ce să-i reproşeze.

"Voi promulga bugetul asigurărilor sociale, nu am de reproşat nimic acelui buget. Obiecţiile mele sunt contra accizei la carburanţi. Acest buget este rezonabil, că şi liberalii trebuie să aibă un ban de alegeri. Din acest punct de vedere, premierul poate să stea liniştit. Voi vota acest buget”, a spus şeful statului.

Proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2014 au fost aprobate miercuri de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Parlamentarii au votat bugetul de stat cu 346 'pentru', 49 'împotrivă' şi şapte abţineri, iar bugetul asigurărilor sociale de stat cu 347 pentru, 49 împotrivă şi şapte abţineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ