Băsescu:Tentativa de modificare a Codului Silvic este de rea-credinţă, este un atentat la condiţiile de mediu

| 28 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că modificarea Codului Silvic reprezintă o tentativă de rea-credinţă, punctând că este un atentat la condiţiile de mediu.

'Nu aş spune că neapărat Parlamentele care au modificat legea restituirii au fost de rea credinţă, de rea credinţă este tentativa aceasta de a modifica Codul Silvic, în care oamenii interesaţi de păduri vor să poată defrişa după bunul plac', a spus şeful statului la Adevărul Live. 

Întrebat dacă modificarea Codului Silvic reprezintă un atentat la siguranţa naţională, şeful statului a apreciat că ar fi exagerat, însă a afirmat că este un atentat la condiţiile de mediu. 

'El este un atentat la condiţiile de mediu, la bogăţia ţării. Probabil că trebuie analizat sub mai multe aspecte. Nu aş spune că se încadrează în atentat la siguranţa naţională, atâta timp cât el nu generează o prăbuşire a statului, o pierde de teritorii, sunt pierderi de avuţie. Ar trebui tratate de instituţiile statului', a afirmat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ