Alegeri prezidenţiale 2014. Traian Băsescu: Nu sunt naiv să cred că Elena Udrea poate câştiga alegerile

| 28 oct, 2014

Traian Băsescu a afirmat marţi că o susţine pe Elena Udrea la alegerile prezidenţiale din convingere, arătând însă că speră ca aceasta să obţină un rezultat acceptabil la acest scrutin pentru consolidarea PMP.

"Pe Elena Udrea o susţin din convingere. Nu mă treceţi în categoria naivilor care cred că Elena Udrea poate câştiga alegerile prezidenţiale. Pentru mine este foarte important ca Elena Udrea să obţină un rezultat acceptabil pe care să se poată consolida PMP, pentru că este un partid mult prea firav cu care nici nu a vrut nimeni să se alieze după cum bine ştiţi', a declarat şeful statului la Adevărul Live.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre relaţia Udrea-Cocoş: Au o relaţie decentă, vorbesc, dar fiecare cu viaţa lui

El a susţinut că unele din sloganele folosite de candidatul PMP la alegerile prezidenţiale sunt riscante.

"Nici eu nu sunt un admirator al sloganelor de campanie ale doamnei Udrea, unele din ele sunt reuşite, altele mi se par mai puţin reuşite, în sensul că sunt riscante şi pot da loc la interpretări, la orice altceva', a mai spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ