Un exemplu tipic de minciună prin omisiune sau cum își face campanie Iohannis prin instituțiile publice

| 28 oct, 2014

Istoricul Andrei Muraru îi reproșează candidatului Victor Ponta că nu a participat la dezbaterile electorale organizate de TVR, în schimb având îndrăzneala să participe la emisiunea Viața Satului.

"La război, ca la război!", se spune și nu putem evita să remarcăm că tot un fel de război este și actuala campanie electorală. Un război care oferă o paletă largă de opțiuni în ceea ce privește loviturile date sub centura adversarilor, chiar și din partea ”victimei” Klaus Iohannis, care se considera jignit și bătea de zor obrazul social-democraților pentru fluturașele atașate taloanelor de pensie – de parcă s-ar fi aliat politic cu Maica Tereza și nu cu Blaga, Boc & Videanu, așa numiții Cavaleri ai Apocalipsurilor și austerității pe spatele și umerii pensionarilor, sub augusta oblăduire a preșmierului Traian Băsescu.

O astfel de lovitură sub centură, ingenioasă – să recunoaștem- se ascunde sub aspectul aparent banal unei reclamații făcute de istoricul Andrei Muraru, care îi reproșează candidatului Victor Ponta că nu a participat la dezbaterile electorale organizate de TVR, în schimb având îndrăzneala să participe la emisiunea Viața Satului, unde și-a camuflat cu viclenie mesajele subliminale în discuții despre cuantumul fondurilor primite de fermieri, piața laptelui sau eliminarea unor accize, subiecte prea ”sensibile” conform lui Andrei Muraru și care se constituie în tot atâtea mostre de manipulare. Intransigentul istoric mai reproșează ”întrebările ridicate la fileu, temele aranjate și subiectele probabil dinainte negociate” și o face cu o nonșalanță vecină cu cea mai curată naivitate, încât nu putem decât să presupunem că distinsul personaj nu a urmărit până-n prezent nici măcar o singură emisiune în care Moise Guran îl periază de zor pe ”domnul președinte” Băsescu.

Ca să fie tema ”rotundă”, Andrei Muraru se mai lansează pe lângă acuzele de mai sus și într-o serie de speculații pe marginea exit poll-ului de la TVR, care ar urma chipurile să ajungă la o firmă de sondare a PSD. Iar la final, Andrei Muraru semnează și își declină apoteotic identitatea de membru titular al Consiliului de Administratie al SRTV ... O mostră de minciună prin omisiune, căci istoricului nu i se pare nici relevant, nici util să-și decline toate funcțiile deținute, inclusiv pe aceea de consilier personal al lui Klaus Iohannis, concurentul cam fără șanse al lui Victor Ponta, în cursa prezidențială.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ