Bercea Mondial: Am vrut să-l denunţ pe Traian Băsescu, dar DNA nu m-a primit

| 13 ian, 11:29

"Am dat telefon la DNA Piteşti şi N-AU VRUT să mă duc să fac denunţul. Am dat telefon să fiu chemat la DNA", a declarat Bercea Mondial. Acesta promisese că îl va denunţa pe fostul preşedinte după încetarea mandatului.

Bercea Mondial a sosit în jurul orei 8 dimineaţa la Curtea de Apel Piteşti, el fiind adus cu o dubă de la Penitenciarul Colibaşi. El nu a spus despre ce denunţ ar fi vrut să le vorbească procurorilor DNA, însă încă din toamna trecută el ameninţase că îl va denunţa pe Traian Băsescu, după ce acesta îşi va încheia mandatul de preşedinte.

"Am dat telefon la DNA Piteşti şi N-AU VRUT să mă duc să fac denunţul. Am dat telefon să fiu chemat la DNA", a declarat Bercea Mondial.

Tot marţi dimineaţa, la Curtea de Apel Piteşti a sosit şi Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, ea fiind însoţită de cei doi fraţi. Ea a refuzat să facă declaraţii.

Atât Izaura, cât şi Bercea, cer marţi revocarea măsurilor de arest, arest la domiciliu în cazul Izaurei, şi arest preventiv în cazul lui Bercea Mondial.

Bercea Mondial a plâns în faţa judecătorilor. El a ameninţat că se sinucide dacă este este judecat în continuare în stare de arest.

Citeşte şi:  Traian Băsescu face o schimbare MAJORĂ, la 2 săptămâni după ce a predat mandatul de preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 22:00
pavel abraham
imi place sa maninc...
dar mai ales pe la hazna si prin cocina guitztv... i-am dat de gust dupa ce am mincat la invitatia pastorului gidea alaturi de ciuvica si alti vajnici luptatori impotriva dictatorului... si nu ma mai satur...
13 ian, 19:27
rares
pai de ce trebuie sa se sinucida?il ajutam noi sa plece la cele sfinte :)))asa mai scapa lumea de paraziti
13 ian, 19:16
TONI GRECU
Bercea Mondial
Bai tampitilor,nu-i mai mediatizati atata pe toti borfasii din tara asta!!!Au ajuns toate ciorile sa devina vedete,ba pe la posturile tv de doi lei,ba prin presa,numai prin scandaluri,minciuna si barfa,panarama de doi lei!!!Unde dracu ati auzit voi ca Bercea o sa-l dea in gat pe Basescu?Asta-i stire de rahat ca de altfel tot ceea ce postati voi!!!Puneti dracu osul la munca si scrieti despre lucruri adevarate,nu veniti cu stiri false,bombe fumigene de cacao!!!Halal ziaristi,vai mama voastra de distrusi!!!!
13 ian, 23:24
CASANDRA
nu
sunt de acord cu limbajul dar ai dreptate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ