Blaga: Aş prefera ca doamna Udrea să fie mai mult colegă de partid cu noi, nu să joace rolul mamei Omida

| 15 ian, 2014

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat miercuri că deciziile luate de partid trebuie respectate de către toţi membrii săi, începând cu preşedintele formaţiunii, cu referire la o serie de declaraţii ale unor democrat-liberali faţă de candidatura lui Cătălin Predoiu la alegerile prezidenţiale de anul acesta.

'Aş prefera ca doamna Udrea să fie mai mult colegă de partid cu noi şi mai puţin analist politic sau să joace rolul mamei Omida. Dă în bobi... şi într-o zi Antonescu, într-o zi domnul Boc, care declară de la Cluj că nu-l interesează. Până la urmă, dacă ne respectăm partidul şi suntem membri ai acestui partid, trebuie să respectăm deciziile. Or, când 137.000 de oameni au votat, punctul lor de vedere trebuie respectat de către toţi membrii partidului, începând cu preşedintele acestuia, iar eu nu am comentat niciodată deciziile colegilor mei, mai ales dacă le-am luat de comun acord', a spus Blaga.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ