BLAGA: Cât am fost ministru am avut puţine coloane oficiale. Le puteţi număra pe degetele de la o mână

| 29 oct, 15:47

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, joi, într-o conferinţă de presă la Târgu-Jiu că, în perioada în care a fost ministru, coloanele oficiale pot fi numărate "pe degetele de la o mână", transmite Agerpres.

"În perioada în care am fost ministru, puteţi număra coloanele oficiale pe degetele de la o mână. Da, în momentul în care ai vizite de la nivel de miniştri de Interne, la fel cum eşti primit şi tu de către ceilalţi colegi, în condiţiile legii sigur că au fost astfel de coloane, şi nu coloane oficiale, dar deplasări rapide cu o maşină de însoţire, da, dacă de exemplu eşti convocat de pe o oră pe alta de premier sau de către şeful statului în calitate de preşedinte al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, atunci trebuie să ajungi foarte repede. În rest, nu", a spus Blaga. 

Acesta a ocupat funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, din 29 decembrie 2004 până la 4 aprilie 2007, în Guvernul Tăriceanu. 

Din 22 decembrie 2008 până la 1 octombrie 2009 a fost ministrul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei în Guvernul Boc. Din 1 octombrie 2009, în urma demisiei PSD din Guvern, Vasile Blaga, a fost desemnat, prin decret, de preşedintele Traian Băsescu ca interimar pentru posturile de vicepremier şi ministru al Administraţiei şi Internelor, până la 22 decembrie 2009. 

Din 22 decembrie 2009 până la 27 septembrie 2010 a fost ministrul Administraţiei şi Internelor în Guvernul Boc IV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ