Blonda care a născut un nou scandal în PC explică: Dacă arătam altfel, nu mai eram criticată

| 09 mar, 12:05

Numirea unui secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației a declanșat un nou scandal în PC. Pe de o parte unii susțin că șefa Tineretului conservator a ajuns acolo doar pentru bunele relații cu președintele Daniel Constantin, în timp ce ea și prietenii susțin că e recomandă capacitatea și felul de a fi, informează stiripesurse.ro

 

Alina Cazanacli a fost transferată săptămâna trecută din funcția de secretar de stat de la Tineret și Sport în cea de secretar de stat la Dezvoltare. De aici și până la acuzații nu a mai fost decât un pas.

„Mi se par niște prostii, nu am de ce să le dau curs. Dacă voi considera necesar să dau mai multe explicații, voi face o conferință de presă”, a declarat Alina Cazanacli, pentru EVZ.

Ea a spus că își cunoaște foarte bine colegii din PC și, dacă ar fi vrut să-și exprime puncte de vedere cu privire la numirea sa, nu ar fi făcut-o sub anonimat.

Alina Cazanacli nu a vrut să comenteze nici „supărarea” lui Dan Voiculescu pe Victor Ponta pentru că a numit-o la Ministerul Dezvoltării, nici „apropierea” sa de Daniel Constantin: „Sunt răutăți. Eu sunt apropiată de toți colegii”.

„Am atras atenția, dacă arătam altfel, nu mai eram criticată”, a mai spus Cazancli despre faptul că a fost etichetată drept „blonda lui Daniel Constantin”. „Toate știrile apărute sunt contrare mesajelor de susținere, telefoanelor pe care le-am primit zilele acestea”, a mai spus Cazanacli, care astăzi își va lua în primire funcția.

Citeşte şi: Blonda care bagă ZÂZANIE între conservatori

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 12:43
brastaviceanu
cum paraseste o blonda politica, alta vine repede si ii ia locul. sper ca cea din urma nu va fi tot asa de ghinionista precum prima. atentie alina ca sa nu mai bati la ochi schimbati culoarea scalpului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ