Blonda știe una și bună – mai bine în capul mesei la Cotroceni decât la Grecea

| 30 noi, 2013

Invitată la o partidă de periere amiabilă și întrebări ridicate la fileu de confrații atât de binevoitori de la B1Tv, Elena Udrea s-a mai frăsuit o tură pe tema alegerilor prezidențiale.

Asta e, dacă nimeni nu te întreabă de răspunderi ministeriale, de fonduri europene tocate suspect sau ultimele povești care trimit procurorii spre conturi bancare tocmai prin Dubai, trebuie și blonda liberal-democraților să vorbească despre ceva. Ori potpuriul care reunește prezidențialele, europarlamentarele și unificarea dreptei sunt un soi de karaoke evergreen, care-i permite Elenei Udrea să-și pună profilul politic în valoare. De la ultima declarație făcută pe această temă, lacrimile, suspinele au încetat și Udrea se dă bărbată, în sensul că și-a reevaluat șansele. Nu știm cine a fost nemilosul fără suflet care i-a pus blondei rapoartele de evaluare în mână, dar Elena a încasat fără să crâcnească. Așa, nu! Nu ar candida decât dacă din sondajele acelea buclucașe ar reieși că are potențialul cel mai mare, a spus Udrea, iar noi ne-am gândit că dintre toate visele cele mari, ăsta cu Cotroceniul se vindecă cel mai greu.

Dar, cum spuneam, Elena este tare, nu se lasă ea doborâtă cu una, cu două, ceea ce vă dorim și vouă. Dovada că s-a dezmeticit înainte să atingă podeaua a fost dată de răutățile lansate în stil specific, la adresa lui Cătălin Predoiu, un nou venit care a venit ultimul în partid, tocmai acum și special pentru că se împart funcții de președinte de țară. Elena Udrea consideră că ar fi sub demnitatea ei ”să candidez împotriva cuiva care a venit de două luni strict pentru proiectul cu alegerile prezidențiale. Nu m-aș fi așezat în competiție cu cineva care are o istorie așa scurtă” a subliniat blonda ca să înțeleagă toată lumea. Acum nici nu mai e la modă să fii președinte, pare să ridice din umeri Udrea, cu lehamitea cuiva care se visează latifundiar de Grecea la pensie, peste 10 ani, când beneficiile moșiei proaspăt achiziționate vor crește direct proporțional cu ridurile divei pedeliste. Dar în privirea ei strălucește încă, nestins, licărul acela specific al blondelor din toată lumea, care știu una și bună și vor să primească ce și-au dorit cândva. Cu orice preț...

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 dec, 2013
Prietenul Elenei Constantin
Salutari de la Freud !
Auzi, Leano Constantin...tot eu sunt, cititorul tau fidel, cititorul tuturor veninurilor si frustrarilor tale, eu care studiez femeia de-a fir a par precum ciudatul dar uriasul iscoditor al naturii feminine, Sigmund Freud...bine, pe tine te-am citit din prima : TU NU ESTI FEMEIE, ci o bestie oarecare, cu un graunte de creier, de unde si rautatea specifica oamenilor complexati...ura ta fata de Elena Udrea e deja arhicunoscuta, dar nu uita, muiere, ca daca acum esti o iepusoara care sare de coada in sus, intr-o buna zi vei deveni o biata gloaba, nestiuta si uitata de toti...nimeni nu va sti cine a fost Leana Constantin, in schimb si peate 30 de ani lumea va sti cu siguranta cine este ELENA UDREA !!! Ea va fi cu siguranta presedintele Romaniei, tu vei muri saraca, urata, aruncata la margine de cimitir !
01 dec, 2013
Argumentele unde sunt?
Domna Elena Constantin, am o intrebare, de ce urati femeile frumoase si inteligente? Ce vina au ele ca dvs sunteti atat de frustrata, invidioasa, mai putin inzestrata si cu norocul dupa cum se vede- o biata jurnalista necunoscuta care scrie pe doi lei ca sa-si asigure o paine un covrig de la trustul Infect ! Nimic grav ca scrieti acolo cateva fraze frustrante pentru o paine, munca nu omara pe nimeni, dar mai conteaza si ce scrieti si cat adevar expuneti !
Am remarcat ca va tineti ca boala de omul sanataos de Elena Udrea, altfel nu v-ar citit nimeni si v-ati prins de asta. Va bagam in seama doar pentru a va corecta si a va spune ca invidia si neputinta va intuneca judecata. Sa arunci niste clisee deja a devenit plictisitor pana si pentru haznalisti si nu este un merit, mai degraba mila deoarece slujiti un rau al natiunii, mintiti, dezinformati, manipulati prostimea. Tot ce ati scris in articolasul "subtire" nu reprezinta nici 0,01% adevar. Spun asta deoarece nu aduceti argumente, ci doar ziceri devenite folclor cantat in cor la Haznaua 3. Fiecare fraza trebuie argumentata cu dovezi clare altfel valoarea cuvantului dvs este compromis. Obisnuiti-va cu ideea ca Udrea va fi viitrorul Presedinte al Romaniei si tare mandri veti fi cu asa femeie care sa ne reprezinte in lume. Se va spune in sfarsti si despre noi ca suntem o tara normala cu femei extrem de frumoase si inteleginte asa cum este Udrea. O zi de sarabatoare frumoasa sa aveti daca iubiti Romania!
30 noi, 2013
mama
...saraca jurnalista,saraca padure!
Voi sunteti,multi dintre cei din bopulime,cei spalati pe creiere de

Latrina 3,dusi cu pluta!

Ascultati la batranul,Elena Udrea este o femeie

inteligenta,frumoasa,stie sa se imbrace perfect,poate sa dialogheze

pe orice tema si cu orice interlocutor,este modesta,sufletista si are

o logica de fier!

Toti cei pe care i-am pomenit mai sus nu sunt capabili nici sa ii faca

o suflare!
30 noi, 2013
esticretindecitetratez
Da, da, da :))
Elena Udrea e frumoasă cu crengi :)) Din profil are deja gușa lui Vadim Tudor. La anul va avea și burta lui Piedone, de la sectorul 4. Pedeliștii ca arabii ăia, care văd toată viața lor doar două femei, una care-i naște și a doua pe care o desenează cu bățul în nisip.
01 dec, 2013
@mama
Buna, Leano Constantin !
Auzi, Leano Constantin...tot eu sunt, cititorul tau fidel, cititorul tuturor veninurilor si frustrarilor tale, eu care studiez femeia de-a fir a par precum ciudatul dar uriasul iscoditor al naturii feminine, Sigmund Freud...bine, pe tine te-am citit din prima : TU NU ESTI FEMEIE, ci o bestie oarecare, cu un graunte de creier, de unde si rautatea specifica oamenilor complexati...ura ta fata de Elena Udrea e deja arhicunoscuta, dar nu uita, muiere, ca daca acum esti o iepusoara care sare de coada in sus, intr-o buna zi vei deveni o biata gloaba, nestiuta si uitata de toti...nimeni nu va sti cine a fost Leana Constantin, in schimb si peate 30 de ani lumea va sti cu siguranta cine este ELENA UDREA !!! Ea va fi cu siguranta presedintele Romaniei, tu vei muri saraca, urata, aruncata la margine de cimitir ! -

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ