Udrea schimbă croșeta și mopul pe o sapă de vie, la Grecea

| 29 noi, 2013

Elena Udrea e un copil scăpat în raionul de jucării de sărbători. Vrea și aia, vrea și ailaltă și, în general, nu e bine să te pui la mintea lui în momentele astea căci are gura mare. Anul trecut voia partidul, anul acesta plânge după agricultură și, pentru că-i mai rămâne o jumătate de oră liberă în fiecare după-amiază, de la anul are de gând să se joace și de-a președintele de țară.

Dar, că veni vorba de anul acesta, Udrea a renunțat să se mai inspire din presa mondenă și de fashion, comutând din solidaritate spre presa de știri și politică. Așa se face că a renunțat la Hermes, Prada și Louis Vuitton și și-a agățat de cot, ca fetele, vreo 80 de hectare de teren agricol tocmai la Grecea, că e la modă, tu. Cel puțin asta reiese din declarațiile sale, Elena Udrea, atentă la piață, a remarcat că după afacerea făcută de Ioana Băsescu, pentru papa, cu cele 300 de ha agricol de la Nana, a devenit nu numai la modă ci și rentabil să investești în terenurile al căror preț brusc a explodat. Bine, cu condiția să nu fii dintre bugetarii care încă se mai chinuie și acum să-și revină din tratamentul cu șocuri administrat de Emil Boc și papa Băsescu, să nu ai rate la bănci mai puți generoase decât cea care i-a dat o mână de ajutor notăriței cu ascendență prezidențială și ultimele rezerve de bani până la salariul viitor să nu se fi dus integral pe coșniță și grădinița copilului. Elena zice că ea nu a avut probleme cu banca, pentru că nu a avut nevoie de credit, dar, cu toate acestea, se supune cu dragă inimă abuzurilor oricărei comisii parlamentare care ar dori s-o verifice. Noi unii ne-am bucurat să aflăm că Elena nu mai are durerile de cap provocate de bancă, când cu investițiile imobiliare păguboase, care n-o lăsau să doarmă noaptea tot cu gândul la rate...

Revenind la Grecea, nu ne îndoim că Elena Udrea, vivace și preocupată de imagine cum o știm, are deja o surpriză pe mânecă, că doar n-o fi renunțat degeaba la schemele uzuale cu croșetatul la televizor și baletul cu mopul prin fața presei. Nici la vie n-o vedem, nici la teascul de struguri, acolo e munca dracu și blonda noastră le are mai mult cu vorbitul și lidărșipu', în Parlament, în Modrogan și pe la Palat. La năzbâtiile, ambiția politică și respectul nemăsurat față de genialul Traian Băsescu, nu-i exclus ca Elena Udrea, până una alta, să planteze ceva poșete de firmă pe cele 80 de hectare de la Grecea. Inspirată de estetul oilor pedeliste, Gheorghe Flutur, ar putea chiar să scrie BĂSESCU pe dealuri, cu Vuittoane, poate trece cel mai iubit fiu al poporului prin zonă cu elicopterul prezidențial ”în zbor, spre al țării viitor”...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 noi, 2013
boorr
andrei anchetatorul
ACEST DERBEDEU BETIV,POP ANDREI,DA IN TOATE DIRECTIILE,INSA UITA SA SPUNA CA ESTE PLATIT DE VARANUL FLATULENT...PAI MAI POCITANIE,DE CE NU-L ANCHETEZI SI PE VOICULESCU,CARE A LUAT CU JAPCA UN INSTITUT INTREG?????????????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ