Bombă în showbiz! Smiley s-a cuplat cu o brunetă pe care o ştiu toţi românii

| 14 iun, 14:56

Un nou cuplu de senzatie pare sa se fi format in showbiz-ul autohton. Este vorba despre Smiley, unul dintre cei mai eligibili burlaci de la noi, si Oana Zara, una dintre finalistele ultimului sezon "Romanii au Talent", relatează cancan.ro.

Singur de mai bine de trei ani, dupa ce s-a despartit de Laura Cosoi, cu care avea o relatie de jumatate de deceniu, Smiley a pus dragostea pe planul doi si s-a ocupat exclusiv de cariera.

Cum insa iubirii nu prea te poti impotrivi, se pare ca artistul a fost atins din nou de sageata lui Cupidon. Asta pentru ca, potrivit speculatiilor, tanarul ar fi inceput o relatie cu una dintre finalistele recent incheiatului sezon al show-ului "Romanii au Talent" de la PRO TV.

Aceste speculatii au luat nastere in semifinale si s-au concretizat vineri seara, in marea finala, cand Smiley s-a comportat in preajma Oanei ca un adolescent indragostit, luand-o in brate si sarutand-o cu foc.

Singurul obstacol în calea fericirii cântăreţului ar putea fi Alexandru Bordea, partenerul de dans al Oanei. Despre el, cunoscuţi de-ai celor doi susţin că ar fi, în secret, şi iubitul fetei.

 

Citeşte şi: FABULOS! Ce tarife au Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică și Ruby pentru evenimentele private

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ