BOMBĂ! O nouă lovitură PUTERNICĂ pentru ELENA UDREA! Cine a TURNAT-O în această dimineață la DNA

| 02 feb, 14:14

"Regele asfaltului" Nelu Iordache s-a dus benevol la DNA pentru a face un nou denunt. Timp de trei ore, Iordache ar fi turnat despre Elena Udrea, sperand ca in schimbul secretelor pe care le-ar detine sa redobandeasca terenurile pe care le are sub sechestru. In septembrie 2013, DNA a recunoscut calitatea de colaborator a lui Iordache: "A formulat un denunt in legatura cu presupuse fapte penale comise de alte persoane"

Surpriza mare la Directia Nationala Anticoruptie. La primele ore ale diminetii de luni, 2 februarie 2015, si-a facut aparitia la sediul central al DNA nimeni altul decat afaceristul Nelu Iordache (foto), cel cunoscut publicului ca fiind "Regele Asfaltului". Nu va inchipuiti ca prezenta sa la DNA are legatura cu vreun dosar care il vizeaza pe acesta. Nici vorba! Ar avea insa legatura cu personajul principal din ultimele zile.

Surse judiciare demne de toata increderea ne-au dezvaluit ca prezenta lui Nelu Iordache in birourile procurorilor DNA ar fi justificata de un nou denunt pe care acesta l-ar fi facut. De aceasta data, ar fi vorba despre nimeni alta decat Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. Denuntul ar viza contracte primite cu dedicatie de Nelu Iordache, stiut fiind ca acesta a fost un privilegiat al regimului Basescu-PDL.

Am aflat si motivul pentru care Nelu Iordache ar fi ales sa formuleze un nou denunt, dupa nenumaratele pe care le-a facut pana acum. Nelu Iordache ar fi ales nesilit sa toarne din nou pentru a obtine o situatie mai favorabila in ce priveste bunurile sale. Mai exact, Nelu Iordache s-ar fi dus la DNA, unde a stat mai bine de trei ore si jumatate, pentru a o denunta pe Udrea de savarsirea unor presupuse fapte penale, in scopul informatiilor oferite sperand ca i se va ridica sechestrul impus pe terenurile pe care acesta le detine in Adunatii Adunatii Copaceni. Acolo unde dorea, si din cate stim, inca doreste, sa construiasca un aeroport, scrie luju.ro

Citește și: CEREREA privind începerea urmăririi penale pe numele ELENEI UDREA a ajuns în Parlament

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ