HALUCINANT! Elena Udrea, atac la opinia publică și presă

| 02 feb, 15:30

Liderul PMP susţine că dosarul Galei Bute, în care s-a cerut urmărirea penală a sa, este un dosar fabricat de SRI.

"Mi se pare evident că aparitia dosarului este legata de acuzatiile pe care le-m facut la adresa generalului Coldea. Nu se poate sa faci perchezitii la 4 ani si ceva. Ce speri sa mai gasesti? Consider ca este o incercare de intimidare, de decredibilizare a mea, un dosar in care sunt pomenita de 4 ani de zile. Abia acum mi se stabileste calitatea de inculpat. Decredibilizarea se va face prin ingropare in acuzatii", a spus Udrea.

Nici presa și nici opinia publică nu au scăpat de atacurile Elenei Udrea.

"Ma uitam la reactiile la acuzatiile pe care le-am formulat. S-au activat acoperitii din presa si toti politicienii cu schetele in dulap in loc sa spuna ceea ce e de minim bun-simt - sa cerceteze justitia - am vazut cum au sarit sa ma acuze pe mine si sa spele imaginea generalului Coldea. Nu am incredere in cercetarea lucrurilor pe care eu le-am reclamat. Nu am incredere ca ancheta interna din SRI va da vreun rezultat. Nu am incredere ca in Comisia SRI din parlament,  in care domnul Coldea va fi audiat de domnul Ghita, de domnul Verestoi, nu am incredere ca vor face avea curaj. Am vazut cum toti marii barbati ai tarii s-au ascuns sub mese", a mai declarat Udrea.

Citește și: PRIMA reacție a Elenei Udrea după ce a fost pusă sub urmărire penală în dosarul Gala Bute: Recunosc, sunt VINOVATĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 19:54
liviuioan
-- ANDURANTA ACOPERITA--
--nu va deranjeaza vecinatatea oamenilor de valoare--saracul--FILEATA--face eforturi monumentale sa inteleaga, ce se petrece .
02 feb, 15:59
iote
Sunteti obiectivi?
Mai baieti ce dracu' este cu titlurile de acest gen? Mai aveti sa adaugati: "socant de incredibil", "asmorocar" si altele. Unde este atacul al opinia publica?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ