PRIMA REACȚIE a fostului ministru al Economiei urmărit de DNA în Dosarul Galei Bute

| 02 feb, 12:33

Senatorul Ion Ariton susține că informațiile conform cărora ar fi recunoscut implicarea în Dosarul Bute sunt false. Ariton cere ca ancheta să se încheie definitiv, motiv pentru care va cere colegilor să se permită anchetarea sa. ”Ancheta își urmează cursul. N-o să cer colegilor mei să tergiverseze ancheta, dimpotrivă, vreau să se termine cât mai repede ...".

" ... De patru ani se tot discută de Gala Bute, cred că e cazul să se încheie. S-a mai finalizat o dată ancheta, acum iar o iau de la capăt. Probabil se va finaliza și iar o vor mai relua”, a declarat Ion Ariton.

Direcția Națională Anticorupție a cerut în această dimineață Parlamentului ridicarea imunității pentru a începe urmărirea penală în cazul celor doi foști miniștri, Elena Udrea și Ion Ariton, în dosarul referitor la organizarea Galei Bute.

DNA derulează în aceste momente 18 percheziții în Capitală și în patru județe, Ilfov, Prahova, Hunedoara și Gorj precum și la locuința lui Rudel Obreja. Investigatorii verifică noi informații în dosarul Gala Bute. Dosarul organizării acestei gale de box este de mai multă vreme în atenția procurorilor anti-corupție care verifică modul în care s-a finanțat și organizat această gală. Procurorii verifică informații potrivit cărora circa 1 milion de euro ar fi fost direcționat în mod discreționar de către Rudel Obreja prin complicitatea unor funcționari din ministerele Dezvoltării și Economiei către anumite firme, potrivit turnulsfatului.ro

Citește și: DNA: Ion Ariton a determinat companiile de stat să sponsorizeze Gala Bute

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ