BOMBĂ! Un consilier al ministrului Justiţiei este OFIŢER SRI

| 29 ian, 09:23

Unul din consilierii ministrului justiţiei se află pe statele de plată a Serviciului Român de Informaţii.

"Unul dintre colaboratorii cei mai apropiati ai ministrului Robert Cazanciuc este Florin Teodor Andronache. Potrivit declaratiilor de avere ale acestuia, existente pe site-ul Agentiei Nationale de Integritate, Florin Teodor Andronache ocupa functia de consilier al ministrului Justitiei. Mentiunea este facuta in declaratiile de avere din 6 ianuarie 2014 si 1 august 2013, conform lumeajustitiei.ro.

Consilierul a mentionat la rubrica “Sursa Venitului: numele, adresa” Serviciul Roman de Informatii. Mai exact, in declaratia din 2013 Florian Teodor Andronache a indicat “Serviciul Roman de Informatii”, iar in declaratia din 2014 Florian Teodor Andronache a indicat “UM 0735 Ploiesti”. Unitatea militara apartine Serviciului Roman de Informatii.

In aceleasi declaratii de avere, la rubrica “Serviciul prestat/Obiectul generator de venit”, consilierul lui Cazanciuc a precizat: “Ofiter”. ", mai scrie Lumea Justiţiei.

În prezent, declaratia de avere a lui Florian Teodor Andronache a dispărut de pe site-ul ministerului.

Și în declarația de avere a soției lui Florian Teodor Andronache se menționează ca sursă de venit al acestuia unitatea UM 0735 Ploiești, cu grad de ofițer. În declarația soției din 2013 se precizează un venit de peste 30.000 de lei de la SRI Prahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 09:54
Paul
Super-oferta de lucru pentru toti!
Super-oferta de lucru pentru toti! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ