Bonusurile, principală "armă" a operatorilor de gambling online

| 14 noi, 17:10

Încă din antichitate, se atestă faptul că oamenii erau interesați de diferite jocuri de noroc. Dacă cele mai vechi legende din istoria omenirii vorbesc despre jocuri ce implicau celebrele zaruri, în Evul Mediu chinezii au inventat cărțile de joc, ce aveau să cucerească întreagă planetă, dând naștere la jocuri precum poker, blackjack și multe altele.

Ultima parte a Evului Mediu avea să fie cea în care a fost descoperită ruleta, cea mai populară teorie indicându-l pe omul de știință francez Blaise Pascal drept inventatorul acesteia.

În zilele noastre, progresul fantastic al tehnologiei a făcut că jocurile de noroc să fie la îndemâna oricărei persoane care are la dispoziție o conexiune la internet și un dispozitiv de pe care să joace. Dacă primii operatori de gambling online au apărut la începutul anilor 90’, în zilele noastre putem spune că piața jocurilor de noroc este încă în expansiune, iar unul dintre principalele motive pentru care din ce în ce mai mulți clienți aleg cazinourile online în detrimentul celor offline îl reprezintă multitudinea de bonusuri disponibile ,,pe net’’. Acestea pot îmbrăca diferite forme, însă cel mai căutat tip rămâne, din motive lesne de înțeles, cel intitulat bonus fără depunere.

Destul de rar întâlnite, din păcate, bonusurile fără depunere sunt acordate în general de operatorii noi înființați, care, fără o ofertă specială, nu ar putea să își facă loc pe o piață pe care activează nume mari, cu 15-20 de ani vechime în domeniu și un număr uriaș de clienți pe plan mondial. Așadar, în urma deschiderii unui cont real (de regulă se cere și verificarea acestuia), anumiți operatori își recompensează clienții cu un bonus fără depunere, care poate însemna un anumit număr de rotiri gratuite la sloturile din ofertă sau o sumă de bani (în general cuprinsă între 20 și 200 ron) suspusă, evident, unor condiții de rulaj, însă chiar și așa, beneficiarii se bucură de acces gratuit la conținutul cazinoului respectiv iar cei mai norocoși se pot alege și cu câștiguri. Retragerea acestora poate fi totuși condiționată de o depunere minimă, însă lucrurile diferă de la caz la caz.

Cel mai popular tip de bonus de care pot beneficia clienții unui cazino online este cel de primă depunere (bun venit). Oferta de bun venit înseamnă în cele mai multe cazuri dublarea primului depozit efectuat după deschiderea unui cont nou, însă procentul cu care sunt ,,ademeniți’’ noii clienți poate ajunge de la 100% chiar și până la 300% în unele cazuri, dificultatea rulajului crescând odată cu procentul oferit.

Fără legătură cu cele menționate mai sus, bonusurile de fidelitate reprezintă modul în care majoritatea cazinourilor aleg să își răsplătească cei mai fideli clienți, în așa fel încât procentul de retenție al acestora să fie cât mai consistent. Aceste recompense diferă foarte mult de la cazino la cazino, în funcție de profilul și istoricul jucătorilor, dar și de programele de fidelitate stabilite.

În încheiere, trebuie spus că numărul celor care urmăresc în mod special să facă profit de pe urma bonusurilor nu este deloc mic, iar acest lucru nu se întâmplă chiar frecvent. Aceștia omit faptul că scopul cazinourilor este distracția, iar dublarea unei sume depuse îți poate garanta o perioadă mai mare de joc, nicidecum vreun profit sigur.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 dec, 13:08
IdergeMen
stromectol tunisie prix
Protease inhibitors include stromectol tabllets 3mg Exposure to a substance other than those described above C

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ