Parlamentul a aprobat bugetul de stat pe 2015. Opoziţia îl contestă la Curtea Constituţională UPDATE

| 21 dec, 2014

UPDATE. Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a aprobat duminică, prin vot, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2015 şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2015. Liberalii au declarat că vor ataca legea la Curtea Constituţională.

Parlamentarii au votat bugetul de stat cu 339 voturi "pentru" și 141"împotrivă". Opoziţia (PNL) a anunţat că va ataca la Curtea Constituţională proiectul bugetului.

Plenul a aprobat prin vot şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2015. Parlamentarii au votat bugetul asigurărilor sociale de stat cu 329 voturi "pentru" și 148 "împotrivă".

Liberalii au votat împotriva legii pentru adoptarea bugetului de stat şi al asigurărilor sociale, iar după adoptarea acesteia prin vot covârşitor în plenul Parlamentului au anunţat, prin vocea Andreei Paul, că vor contesta legea la CCR, aşa cum au făcut şi în 2013, informează RomâniaTV.net. Acest lucru va amâna intrarea în vigoare a bugetelor.

Cei din PNL şi PDL sunt nemulţumiţi că doar puţine dintre amendamentele propuse de ei au fost aplicate, deoarece solicitau alocarea unor sume mai mari pentru anumite domenii.

Citeşte şi: Bugetul pe 2015, votat pe articole în Parlament

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
22 dec, 2014
Adam
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ