Buget 2015. Proiectul de lege a fost avizat de comisiile parlamentare de buget-finanțe

| 16 dec, 2014

Buget 2015. Comisiile parlamentare reunite de buget-finanțe au dat marți un aviz favorabil, cu 18 voturi pentru, opt voturi împotrivă și o abținere, pe textul proiectului de lege a bugetului de stat pentru anul 2015.

Președintele Comisiei de buget-finanțe din Camera Deputaților, Viorel Ștefan, a precizat că a fost votat textul proiectului de lege, fără a fi aprobate sume, care vor fi corelate cu anexele proiectului de lege.

Citește și: Victor Ponta: Proiectul de buget pe 2015 nu prevede noi taxe şi impozite

De asemenea, membrii comisiilor au convenit că unele aspecte din proiectul de lege să fie rediscutate la anexele ordonatorilor principali de credite, inclusiv chestiuni care țin de noua structură organizatorică a guvernului.

Comisiile de buget — finanțe vor începe marți după amiază discuțiile pe marginea anexelor ordonatorilor principali de credite, primele bugete discutate urmând să fie cel al Administrației Prezidențiale, Senatului și Camerei Deputaților.

Citește și: Buget 2015.Guvernul a aprobat proiectul legii bugetului de stat pe 2015

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ