Buget de 6,642 milioane de lei pentru SISTEMUL antigrindină

| 13 mai, 15:53

Guvernul a aprobat, printr-o Hotărâre, obiectivele și finanțarea etapei a XVI-a din 2015 a Programului de realizare a Sistemului național antigrindină și de creștere a precipitațiilor pentru perioada 2010-2024.

Etapa din acest an a Programului va beneficia de fonduri în sumă de 6,642 milioane de lei, asigurate din bugetul de stat”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul guvernului.

Potrivit Programului de realizare a Sistemului național antigrindină și de creștere a precipitațiilor, obiectivele sunt:

-realizarea de proiecte tehnice, execuții lucrări, achiziție echipamente si dotari pentru Centrul Zonal de Coordonare Moldova, Unitatea de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 1 Iaşi și pentru Unitatea de Combatere a Căderilor de Grindină Moldova 2 Vrancea.

-realizarea de studii, proiecte tehnice și execuție lucrări pentru Centrul Zonal de Coordonare Transilvania - Unităţile de Combatere a Căderilor de Grindină Mureş şi Timiş.

-realizarea studiului de fezabilitate "Dezvoltarea capabilităţii de combatere a căderilor de grindină a Unității Pilot de Combatere a Căderilor de Grindină Prahova prin realizarea punctului de lansare Tisau”, proiecte tehnice, execuţie lucrări şi achiziţie echipamente pentru Unitatea Pilot de Combatere a Căderilor de Grindină Prahova

-realizarea Studiului de fezabilitate "Unitatea de Combatere a Căderilor de Grindină Oltenia

Finanțarea din acest an este la un nivel comparabil celei asigurate anul trecut, de 6,786 milioane de lei”, se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Ponta ACUZĂ: Sunt campanii plătite împotriva cardului de sănătate și a ANAF

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ