Premierul VICTOR PONTA , pe Twitter: Bravo ROMÂNIA! Care sunt motivele acestui entuziasm

| 13 mai, 10:36

Institutul Național de Statistică a dat cifrele economice pe trimestrul I și arată că România are o creștere economică mai mare cu 4,2% față de aceeași perioadă a anului trecut. Premierul Victor Ponta salută extrem de entuziast aceste vești.

”Ziua începe excelent! Conform INS, pe trimestrul I din 2015 PIB este mai mare cu 4,2% decât trimestrul I 2014!!! Creștere economică peste așteptări! Bravo România!”, scrie Victor Ponta, pe Twitter.

România are cel mai bun început de an economic de la izbucnirea crizei. Creşterea economică este peste aşteptări. Cifrele arată că economia poate avea performanţe record în acest an.

In trimestrul I 2015, comparativ cu trimestrul anterior, Produsul intern brut a crescut cu 1,6%. Faţă de acelaşi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 4,2%. Comparativ cu acelaşi trimestru din anul 2014 Produsul intern brut în trimestrul I 2015 a înregistrat o creştere cu 4,3%.

Citeşte şi: CREŞTERE ECONOMICĂ peste aşteptări. România, cel mai bun început de an de la izbucnirea crizei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ