Bulibaşa ţiganilor din Cârcea, UCIS la comanda fiului său. Cu câti bani a fost plătit criminalul

| 11 sep, 2014

Ion Toma, bulibaşa ţiganilor din comuna Cârcea, judetul Dollj, a fost ucis pe 8 august de către un elev din Craiova, plătit chiar de fiul său, suparat că tatal său a decis să nu îl mai sprijine financiar.

În localitatea Cârcea din Dolj toată suflarea dormea după petrecerea dată de Sfânta Maria. La cinci dimineaţa, liniştea a fost străpunsă de un strigăt de groază. Femeia şi-a găsit bărbatul într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat.

"Au venit nişte hoţi şi l-au tăiat pe nepotul meu noaptea. I-au luat gâtul jos", a relatat o rudă a victimei, potrivit RomâniaTv.net.

Bărbatul ucis era foarte cunoscut şi înstărit. Deşi rubedeniile susţin că scopul ucigaşilor a fost jaful, din casă nu a dispărut vreun bun de valoare. "Nu au luat nimic, nu au cerut nimic. I-a luat gâtul. Era cu nevastă-sa în pat", a spus un alt membru al familiei.

După o anchetă a procurorilor şi poliţiştilor de trei săptămânia au fost coroborate toate informaţiile, anchetatorii ajungând la concluzia că asasinatul a fost comandat de către fiul de 18 ani al victimei, despre care Iulian Rădulescu, unul dintre liderii romilor, susţine că este înfiat şi nu copil natural al lui Toma.

Relaţiile dintre bulibaşă şi fiul adoptiv erau tensionate din cauza unor datorii făcute de adolescent, urmate de decizia bulibaşei de a nu-l mai susţine financiar. Fiul său avea datorii mari la cămătari, ajungând chiar să fure salba de aur a mamei sale pentru a-şi achita datoriile.

Fiul a contactat un tânăr de 20 ani căruia i-a spus că ar avea nevoie de cineva dispus să-i omoare tatăl. Fiul bulibaşei a fost trimis către un coleg de clasă, tot de 18 ani, căruia i-a promis 50.000 de euro dacă reuşeşte să comită atentatul, însă banii nu au ajuns niciodată la ucigaş.

Miercuri, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii şi trei persoane au fost arestate: asasinul pentru omor calificat, fiul pentru instigare la omor, iar intermediarul pentru complicitate la omor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 sep, 2014
BOR Breaking News
La Patriarhie au fost expuse moaştele Mielului cu O Nară

Începând de astăzi, toţi credincioşii care vor ajunge în zona Dealului Mitropoliei din Bucureşti se vor putea închina la racla cu moaştele Sfântului Miel cu O Nară. Aducerea acesteia în România este rezultatul a patru luni de discuţii purtate între reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române şi călugării de la Muntele Athos. Aceştia consideră că efortul le va fi răsplătit pe măsură, mai ales din punct de vedere financiar.

“Mielul cu O Nară alină suferinţele din sufletele celor care cred în puterea sa vindecătoare. Fără sacrificiul suprem al acestuia, n-am fi ajuns să avem o credinţă bimilenară. Sau dacă am fi avut, aceasta n-ar fi fost desăvârşită. Rugămintea pe care o am faţă de credincioşi este ca aceştia să sărute cuviincios mielul şi să reţină faptul că mai întâi pielea trebuie dată înapoi.” a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Iulian Capsache.

Viaţa Sfântului Miel cu O Nară a fost una agitată, care s-a terminat într-un mod nefericit. El a fost prigonit de femei, care îl frecau până când i se făcea rău şi vomita. Spre sfârşitul vieţii, acesta a fost prins de câteva păgâne care l-au decalotat şi apoi l-au îngropat. În tradiţia populară se spune că Mielul Mântuitor a înviat într-a treia zi după fripturi şi s-a ridicat la ceruri, iar ortodocşii consideră că expresia “Credincioşi, să luaţi mielul !” este de bine.

În mod suplimentar, Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a propus oferirea, în zilele de duminică, a câte 10 supozitoare cu trotil pentru înlesnirea mântuirii. Pentru început, majoritatea doamnelor în vârstă, participante la slujbele BOR, au recunoscut că sunt foarte încântate de această idee.

Patriarhul Daniel promite că va continua să aducă în ţară rămăşiţe trupeşti ale câtorva sfinţi în perioada ce urmează: “Dacă se vor î

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ