Câți bani plătesc deputații pentru a citi primii știrile

| 08 apr, 10:40

Deputații sunt abonați la fluxurile de știri ale principalelor agenții de presă din România. Camera Deputaților plătește aproape 100.000 de euro pentru ca deputații să citească primii știrile de presă.

Camera Deputatilor a cumpărat abonamente la agențiile Mediafax, Agerpres, Amos News, Rador și Monitoring Media pentru perioada martie-decembrie 2015, în valoare totală de peste 91.000 de euro, fără TVA. Sumele apar în anunțurile de atribuire publicate în această săptămâna în Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), scrie paginademedia.

Cel mai mare pachet vine de la Mediafax, cu care Camera Deputaților are un contract pe acest an în valoare de 45.000 de euro. Urmează Monitoring Media, cu un contract de aproape 30.000 de euro.

Contracte mai mici au fost semnate cu Agerpres, cu Rador (parte a Radioului Public) și cu AMOS News (deținută de caricaturistul Octavian Andronic – Ando).

Pentru acces la agenția de știri națională deputații plătesc peste 10.000 de euro.


Camera Deputaților a semnat aceste contracte cu agentiile de mai sus in data de 31 martie 2015.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ