Un cetățean a dat în judecată Camera Deputaților pentru că nu i-au fost oferite datele solicitate la timp

| 30 mar, 19:42

Camera Deputaților a fost dată în judecată de Ioana Nadolu pentru că nu a primit în termen datele solicitate cu privire la incompatiblitatea deputatului PSD Constantin Adăscăliței. Potrivit secretarului Camerei Deputaților, Niculae Mircovici, Biroul Permanent a primit o scrisoare de la Comisia Juridică, secretarul general urmând să facă întâmpinarea față de această acțiune, potrivit B1TV.

”Am primit o scrisoare din partea Comisiei juridică în legătură cu o doamnă, Ioana Nadolu, care a dat în judecată Camera Deputaţilor pe considerentul că nu a primit la timp nişte date pe care le-a solicitat. S-a trimis la secretarul general pentru a face în termenul legal întâmpinarea faţă de această acţiune. Doamna este un cetăţean care are nişte drepturi constituţionale, aşa cum le are fiecare, şi s-a simţit lezată în sensul în care nu a primit în termneul legal nişte informaţii pe care le-a solicitat”, a precizat Mircovici.

”Întrucât până în data de 21 noiembrie 2014, pârâtele nu au dat curs sesizării mele, am revenit la acea dată cu solicitare pentru a fi informată cu privire la stadiul în care se află plângerea pe care am formulat-o încă de la data de 18 iulie 2014. Precizez că nici până în prezent nu a dat curs plângerii pe care am formulat-o”, se arată în acţiune.

”Pe cale de consecinţă, întrucât sesizarea înaintată pârâtelor este legitimă şi fundamentată, iar pârâtelor le incumbă obligaţia în baza legii să o cerceteze şi soluţioneze, emitând un act administrativ în consecinţă, obligaţie pe care înnsă nu şi-au îndeplinit-o în mod voit şi nejustificat, vă rog să admiteţi această acţiune astfel cum a fost formulată”, se mai menţionează în document.

 

Citeşte şi: Accident teribil! Un politician şi soţia sa au murit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ