Călin Popescu Tăriceanu confirmă că va apărea pe bannere electorale împreună cu Ponta

| 05 noi, 2014

Preşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR), Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat că urmează să apară pe bannere electorale împreună cu Victor Ponta.

'Utilitatea acestor bannere sau afişe este mai cu seamă în zonele în care am avut un scor electoral mai ridicat, acolo unde am un bazin electoral căruia doresc să îi transmit acest mesaj', a spus miercuri Tăriceanu la TVR.

El a precizat că îl susţine pe Ponta, în turul al doilea al prezidenţialelor, necondiţionat, pentru că nu vrea ca 'regimul Băsescu să se perpetueze'.

Premierul Victor Ponta a afirmat, marţi seară, că lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, dacă el va câştiga alegerile prezidenţiale, este închisă, prima opţiune fiind Călin Popescu-Tăriceanu, urmat de prim-vicepreşedintele BNR, Florin Georgescu, şi directorul SRI, George Maior. Prim-ministrul a reiterat că prima opţiune pentru funcţia de premier este Călin Popescu-Tăriceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ