Care este judeţul cu cei mai mulţi kilometri de drumuri judeţene modernizate cu fonduri UE

| 22 oct, 2013

Judeţul Sibiu are cei mai mulţi kilometri de drumuri judeţene modernizate cu fonduri europene prin Programul Operaţional Regional (POR) din România, fiind vorba de peste 100 de kilometri, adică 10 % din totalul drumurilor reabilitate, finanţate cu bani europeni, a declarat marţi, Oana Popa, Şeful Serviciului Managementul Proiectelor din Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu.

'E vorba de cinci proiecte de modernizare a drumurilor judeţene, cu un total de peste 100 km, având o valoare de circa 29 milioane euro (peste 10 % din totalul kilometri de drumuri judeţene modernizaţi prin POR)', a spus Oana Popa.

Aceasta a arătat că o bună parte a investiţiilor majore de la nivel judeţului Sibiu este realizată prin fonduri nerambursabile, care reprezintă 50 % din totalul investiţiilor Consiliului Judeţean Sibiu, începând cu anul 2009 şi până în prezent.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ