Un oraş din România, noua destinaţie atractivă pentru Bollywood

| 18 noi, 2013

Sibiul a devenit o destinaţie atractivă pentru industria indiană de film, dovadă că în centrul istoric al oraşului actorul indian Salman Khan a început filmările.

"Piaţa Mică, Nicolae Bălcescu, Piaţa Aurarilor, Podul Minciunilor", acestea sunt zonele pentru care producătorii filmului au achitat 1.300 de lei, taxa de ocupare a domeniului public, pentru două zile, la Sibiu, a precizat purtătorul de cuvânt a primăriei locale, Mirela Gligore. Aceasta a explicat că în taxa de 1.300 de lei este inclus şi accesul auto al maşinilor folosite în film.

Luni, vedeta indiană a filmat de dimineaţă în Piaţa Aurarilor, iar seara Salman Khan va fi protagonistul unor scene care se vor turna pe Podul Minciunilor din Sibiu, un pod renumit datorită legendei care spune că dacă cineva rosteşte o minciună pe pod, acesta se va prăbuşi. Priveliştea oferită de primul pod de fontă din România, cel de la Sibiu, este foarte căutată şi de realizatorii de videoclipuri, nu doar de cineaşti.

2011 a fost anul cu cele mai multe filmări la Sibiu, cele mai multe pentru emisiuni TV, dar şi filme şi videoclipuri, potrivit reprezentanţilor primăriei. Sibiul este prezent în multe spoturi publicitare, dar şi în filme documentare, mai ales după anul 2007 când a reuşit să devină primul oraş românesc Capitală Culturală Europeană. În 2009 actorul american Nicolas Cage a fost prezent la filmări în Sibiu.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ