Cât te costă să vezi LIGA 1 la TELEVIZOR

| 03 iul, 2014

Microbiştii care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două liga 1 şi Cupa Ligii, vor scoate din buzunar 10 le lunar.

UPC pune la dispoziție, într-un pachet separat, întregul conținut fotbalistic (Look TV, Look TV HD și Look Plus HD), pentru prețul de 10 lei lunar.


Din dorința de a oferi clienților acces la cele mai importante competiții fotbalistice din România, UPC și Focus Sat au achiziționat drepturile de retransmisie a canalelor Look TV și Look Plus, care vor difuza în proporție echilibrată meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii, se arată în comunicatul de presă.

Citeşte şi: Liga 1 nu se mai vede pe reţeaua RCS&RDS

Dorim să precizăm că pachetul de bază de televiziune UPC include canalul Look Plus, post TV care va difuza aproximativ jumătate din meciurile din Liga 1. Astfel, ne asigurăm că toți clienții noștri se vor bucura, fără cost suplimentar, de o mare parte din meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii.

"Am creat totodată o extraopțiune care se adresează acelor clienți care doresc să aibă acces la toate meciurile din cele două competiții. UPC pune la dispoziție, într-un pachet separat, întregul conținut fotbalistic (Look TV, Look TV HD și Look Plus HD), pentru prețul de 10 lei lunar".



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 iul, 2014
Kerry
dadada
Costa 10 RON dar nu poti sa vezi decat la UPC. La Romtelecom nu costa nimic dar nici nu e :) .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ