Cătălin Ivan: PSD e nevoit să îşi caute candidat din cauza trădării lui Antonescu

| 06 apr, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, afirmă că PSD e nevoit să îşi caute candidat pentru alegerile prezidenţiale din cauza 'trădării lui Antonescu', care, potrivit social-democratului, nu este 'doar faţă de PSD, ci faţă de toţi românii care cred în lupta împotriva regimului Băsescu'.

'Dan Motreanu încurcă datele! PNL a plecat din USL şi a rupt USL! PSD e nevoit sa îşi caute candidat din cauza trădării lui Antonescu! Iar această trădare este una nu doar faţă de PSD, ci faţă de toţi românii care cred în lupta împotriva regimului Băsescu. Aş aprecia, aşadar, dacă Dan Motreanu ar reda corect faptele', scrie social-democratul, duminică, pe Facebook. 

Afirmaţiile lui Cătălin Ivan vin ca replică la o declaraţie a vicepreşedintelui PNL, Dan Motreanu, potrivit căruia PSD a rupt USL pentru a-şi impune candidat propriu pentru Cotroceni.

'Recunoaşterea publică de către Dragnea a planului 'Ponta - Preşedinte' este o confirmare clară, târzie şi deloc surprinzătoare pentru liberali a vechilor intenţii în acest sens ale Partidului Social Democrat. Pentru a-şi impune un candidat propriu pentru Cotroceni a fost nevoie ca PSD să rupă într-o formă sau alta USL, lucru care s-a şi întâmplat în acest an. Faptul că lui Victor Ponta îi este frică să candideze contra lui Crin Antonescu la prezidenţiale nu înseamnă că planul prezidenţiabilului PSD nu ar fi existat de la bun început în partid', susţine Motreanu într-un comunicat de presă.

Tag-uri: antonescu, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 apr, 2014
tadeus
minciuni
Tare as vrea sa stam la orice post de televiziune vrei sa iti aduc aminte toate minciunile spuse de PSD dea lungul aninilor din urma.
Va laudati cu ce reusita aveti .
Pai sa luam ultima pe cea de la Sebes care a inceput in 2011 discutia iar intelegerea s-a facut im Martie 2012
Sa nu mai spunem de fonduri euopene nu a-ti atras nimic
Da un semn si vin sa discutam cu cartile si faptele pe masa
06 apr, 2014
Pintea
Care regim ?
De doi ani Romania este guvernata de mafia pesedista,coordonata de baronii locali si la centru de liderii nationali ai PSD si acest purtator de cuvant vorbeste de lupta cu regimul Basescu.Cat credeti voi ca mai puteti prosti opinia publica romaneasca cu aceasta minciuna.Nu vedeti ca procurorii abia mai fac fata in lupta cu coruptii
PSD-isti.Acest adevar se vede si din avion.Numai purtatorul de cuvant are orbul gainilor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ