Cătălin Predoiu, ATAC dur la adresa lui Victor Ponta: "Noroc că în politică nu există plagiat"

| 26 ian, 09:26

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu cu privire la victoria formaţiunii de extremă stânga Syriza, în alegerile parlamentare din Grecia. Imediat, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a postat un mesaj în care îl ironizează pe Victor Ponta.

"Grecia – victorie categorică pentru Syriza! Morala / lecţie pentru noi: contează economia, joburile, mediul social, siguranţa (speranţa) pentru viaţa de zi cu zi!”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Îmediat, Cătălin Predoiu a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu în care spune că premierul "începe să îmbrăţişeze viziunea Opoziţiei”.

"Observ din postările sale recente pe Facebook şi Twitter că Ponta începe să îmbrăţişeze viziunea Opoziţiei. De peste un an insistăm asupra importanţei economiei, a investiţiilor şi locurilor de muncă. A trebuit ca Ponta să piardă alegerile şi să câştige Syriza în Grecia pentru a pronunţa pe Twitter cuvintele de mai sus. Noroc că în politică nu există plagiat.

Cum se împacă însă această poziţie recentă a premierului încă în exerciţiu cu tăierea dramatică a investiţiilor publice în ultimul an? Se împacă într-un singur fel: ţinând cont de ipocrizia politică a premierului în exerciţiu.”, a scris pe Facebook Cătălin Predoiu.

Mai mut, Predoiu îl acuză pe Ponta de "ipocrizie politică".

„Cum se împacă însă această poziţie recentă a premierului încă în exerciţiu cu tăierea dramatică a investiţiilor publice în ultimul an? Se împacă într-un singur fel: ţinând cont de ipocrizia politică a premierului în exerciţiu. Ceea ce acesta refuză să recunoască este că rezolvarea celor două obiective (investiţii şi locuri de muncă) presupune suport popular şi credibilitate politică. Dl. Ponta nu mai dispune de ele”, a adăugat Predoiu.

 

Citeşte şi: Alina Gorghiu continuă ATACURILE la adresa premierului. Ce mesaj a postat copreşedintele PNL pe facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ