Victor Ponta, despre majoritatea parlamentară: Sunt sigur că se menţine actuala majoritate din Parlament

| 26 ian, 09:55

Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară că este sigur de menținerea actualei majorități parlamentare. Victor Ponta a făcut această precizare după ce preşedintele Klaus Iohannis a declarat în primul său interviu de la Palatul Cotroceni că îşi doreşte un alt guvern.

Întrebat la Antena 3 cât de sigur este pe o scală de la unu la zece de menținerea actualei majorități parlamentare, Ponta a răspuns: "Este o apreciere subiectivă până la urmă. Eu zic că nouă".

"Până acum, într-o lună de eforturi mediatice și politice importante, s-au strâns domnul Vanghelie cu domnul Geoană, pe care oricum nu prea e numărat la noi, ca să fiu foarte sincer, știu că nici nu au votat vreunul dintre ei direct sau prin reprezentanți în 15 decembrie. Pe 15 decembrie am cerut un vot de încredere, am primit 377 de voturi, împotrivă au fost 143 și dincolo de câteva foarte mici permutări cred că e o majoritate solidă care va guverna până la alegerile parlamentare", a spus Ponta, într-o intervenție telefonică la Antena 3, conform Agerpres.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Preşedintele nu este ales să distreze oamenii


Referitor la afirmațiile președintelui Klaus Iohannis cu privire la faptul că își dorește un nou prim-ministru și un guvern PNL, Ponta a susținut că președintele a făcut "o declarație instituțională".

"Eu am văzut ce a declarat dl Iohannis și mai departe... ce își doresc unii jurnaliști care îl intervievau nu are nicio legătură cu declarațiile. A făcut o declarație instituțională, foarte clară. A zis: nu e treaba președintelui să schimbe majorități și slavă Domnului că a zis acest lucru", a precizat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ