Iohannis se încăpăţânează să păstreze vie memoria lui Ceauşescu în viaţa românilor. Gestul care a stârnit numeroase reacţii

| 26 ian, 09:33

Președintele Klaus Iohannis declară, pe pagina sa de Facebook, că arhivele fostei Securități reprezintă "o parte din istoria" României, adăugând că ''dosarele întocmite de poliția politică închid în paginile lor nenumărate vieți de oameni nevinovați''.

"Arhivele fostei Securități reprezintă o parte din istoria poporului nostru. Dosarele întocmite de poliția politică închid în paginile lor nenumărate vieți de oameni nevinovați. Mâine voi vizita arhivele păstrate de CNSAS la Popești-Leordeni.

CNSAS deține, după Germania și Polonia, a treia arhivă ca mărime, preluată de la fostele servicii secrete comuniste. În aceste dosare se află memoria comunismului și nu avem dreptul s-o trecem sub tăcere.

Dimpotrivă, ea va avea o contribuție importantă la deschiderea unui Muzeu al Comunismului, despre care am vorbit la Timișoara imediat după alegeri", spune șeful statului, în mesajul postat duminică pe Facebook.

Administrația Prezidențială a anunțat, sâmbătă, că șeful statului va vizita, luni dimineață, depozitele de arhivă ale CNSAS de la Popești-Leordeni.

Cel mai cunoscut DJ american îi va DEDICA o melodie lui Klaus Iohannis. Cum se va numi "hitul"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ